Stick Art
Tänä viikonloppuna piti saattaa loppuun kaikenlaisia keskeneräisiä DIY-juttuja,
mutta flunssa kaatoi sänkyyn. Lepo tekee silti hyvää.
Luulen, että flunssa on kehon oma puolustusmekanismi,
joka pysäyttää kun ei itse osaa. Näin ainakin minun kohdallani.

Kuvasarjassa ihastuttavaa "risutaidetta" ja asetelma,
jonka bongasin Porvoossa sijaitsevan Fredrikan lähteen pihalla.
Fredrikan Lähde on ekologinen hyvän olon talo keskellä Porvoota,
jossa on arkisin tarjolla mm. luomukasvisruokaa.
Harmikseni en ole sisällä vielä käynyt, vaikka Porvoossa asunkin.


Risuista väännetyssä linnussa kiteytyy
hienosti ajatus "yksinkertainen on kaunista".
Voin kuvitella, että risujen vääntäjä
on nauttinut hetkestään, ja luonnonmateriaalien tunnusta.
Lopputulos on aseistariisuvan hellyttävä :).

Lisää ideoita DIY-hengessä asuntomessujen blogista.
KLIK


******
These birds made from sticks stopped me,
when walking around in my home town Porvoo.
They are placed by the entrance to an ecological centre and restaurant. 

I just love products like this: natural, simple and down-to-earth.


7 comments:

 1. Hienot on risulinnut ja mitä lähempänä asuu,niin sen tuntemattomampi läähiympäristö on.
  Asuin vuosia siinä Porvoon kupeessa,Koskenkylässä,Mutta vasta,kun muutimme sieltä pois ja teimme sit eräänä kesänä kesälomareissun vanhoille kotikonnuille,niin kävimme tutustumassa Porvoon vanhaan kaupunkiin....aivan ihana paikka,jonne voisin joka kesä palata.
  Vieläkö vanhanhankaupungin kupeessa on se "Palokunnan"talo,missä pidettiin tansseja...siellä monella keikalla olen ollut laulamassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta puhut, vaikka omassa lähiympäristössä olisi kaikkea mahdollista, niin sitä ei aina näe, tai osaa arvostaa! Vaikka toki Porvoossa on paljon asioita, joista pidänkin, ja koen päivittäin. Vanha kaupunki on kyllä kaunis, ja sitä osataan nykyään arvostaakin (vanha on "muodikasta")! Kyllä se palokunnan talo edelleen on pystyssä, tosin täytyy tunnustaa, etten tiedä mitä toimintaa siellä nykyään. Ai sä osaat laulaa, hieno taito :).

   Delete
  2. Talossa toimii VPK, vapaapalokunta. Taloa vuokrataan mm. juhliin ja siellä vietetään paljon esimerkiksi hääjuhlia. Itse olen ollut siellä firman bileissä ;)

   Jouluisin talossa järjestetän perinteiset joulumarkkinat, joista löytää kaikkea ihanaa käsityöläistensä itsensä myyminä. Ehdottomasti piipahtamisen arvoinen joulunaluspuuha... ;)

   Delete
 2. Hauska sattuma: tänään puuhasin risusavottaa miehen kaataessa puita ensi talven polttopuiksi ja minä siinä huhkiessa visioin risuista vaikka ja mitä. Nämä linnut ovat ihania! Jotain tällaistä...
  Viime kesänä Savonlinnan torilla oli risuista tehtyjä amppeliruukkuja, joissa oli ikään kuin "häntä", amppelin alaosa oli piiitkä oheneva spiraali. Vieläkin harmittaa, etten ostanut. Iski hetkellinen saituus. Ei auta muu kuin lähteä tulevana kesänä uudelleen.
  Pikaista paranemista! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Risusavotta kuulostaa ihanan reippaalta, sellaista kun on tehnyt niin tulee uni hyvin! Ja kun sivutuotteena saa vielä askartelumatskuakin..:). Kiitos, kyllä nämä flunssat aina muutaman päivän köhimisellä ohi menevät!

   Delete
 3. Tänään tuntuu, että savotasta on romantiikka kaukana ;) Pakenin sisälle ruoanlaittoon ja kas kummaa: reseptiä googlatessa, täälläpä minä ;) (piti tulla blogiisi samalla katsomaan, kuinka tuo ihana lintunen on väännetty ja tulostamaan kuva...¨)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin, kyllä se savotta toki työstä käy ;)...sillä hetkellä ei ehkä joka minuutti niin ihanaa, mutta tervettä reippailua kuitenkin :). Minäkin katselen lähinnä ikkunasta, kun mies pilkkoo puita pihalla...flunssan etuja ;). Ja roikun netissä, kun ei muuhunkaan energia just nyt riitä. Paitsi ehkä virkkaamiseen, ois muutama työ kesken...

   Delete

Thanks for commenting!
Kiitos kommentistasi!