Holiday SeasonSe on jo kaikkialla. Joulu. Joissain paikoissa se tunkee tajuntaan
liikaa ja väärällä tavalla, ja toisaalla se tuntuu juuri oikealta. Lämpimältä ja rauhoittavalta. 

Pistäydyin porvoolaisessa Cabriole kahvilassa, joka on tunnelmaltaan kuin ensiaskel jouluaattoon. 
Niin kuin kaupunki muutenkin. Vanhan kaupungin pehmeästi valaistut kujat ovat kuin sadusta. Huokaisen ja nautin.


::


The best part about this time of year is all the beautiful Christmas decorations.
All the lights, scents and music is a pleasure, when it is not too overdone and tacky.
I visited a beautiful cafe with nice classic, "old style" decorations.

8 comments:

 1. Näistä kuvista tulee ihan hyvä fiilis! Mulla on vähän ristiriitainen suhtautuminen jouluun. Aikuisiällä en ole pitänyt itseäni lainkaan jouluihmisenä, mutta nyt täällä nykyisessä kodissa olen alkanut tykkäämään jouluista ihan eri tavoin. Tykkään kyllä valmistella joulua, mutta se lahjahe***i käy ahdistamaan. Jos saisin päättää itse (ja olla välittämättä muista), haahuilisin joulunpyhät pyjamassa ja suklaata syöden, lautapelejä pelaten ja kirjoja lueskellen. Niin ja tietenkin hyvin syöden :)

  ps. Sinulle on tunnustus blogissani :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentistasi, ja ennen kaikkea tunnustuksesta, kylläpä lämmittää mieltä :). Minulla vähän saman fiilis joulun suhteen - pidän sen tunnelmasta, ja toivon joululta ennen kaikkea hiljentymistä ja rauhaa. Sitä edeltävä hössötys vaan ei innosta. Ihanaa olisi tosiaan viettää pari joulupyhät putkeen pyjamassa, perhe välillä yhdessä touhuten, välillä erikseen. Ei kiirettä eikä pakkoa...

   Delete
 2. Oi miten ihana tunnelma :)
  Rauhallista joulunaikaa täälläkin toivotaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Siru, ja toivottavasti toiveesi rauhallisesta joulusta toteutuu :).

   Delete
 3. Oi, Porvoossa olisikin kiva piipahtaa ennen joulua! Juu, ihan samaa olen itsekin miettinyt. Joissain paikoissa joulu ryöpsähtää päälle liiaksikin, kun taas joku toinen paikka henkii sellaista vanhan ajan lämmintä tunnelmaa. Mutta sitä lunta tässä nyt odottelen, kyllä se tuo oman silauksen joulutunnelmaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sari - totta, lumi olisi vielä mukava lisä :)

   Delete
 4. Porvoon vanha kaupunki on aivan ihana sekä kesällä että talvella :-) Joku kaunis päivä pääsen sen joulutunnelmat näyttämään hollantilaiselle miehelleni; toistaiseksi hän on päässyt tutustumaan ainoastaan kesäiseen Porvooseen. Oikein hyvää viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentistasi, ja toivottavasti pääset joskus näyttämään miehellesi myös jouluista Porvoota :). Ihanaa täällä on, juuri pystyttelevät glögikojuja vanhaan kaupunkiin, ja jouluvalaistus on täydessä loistossaan!

   Delete

Thanks for commenting!
Kiitos kommentistasi!