Kodin Tuotteita Ja Aamuleipää



Blogiyhteistyö

Sisustusbloggaajana mietin usein, miten yhdistää materia ja henkisemmät arvot.
En halua luoda kotia tai ympäristöä, jossa tuijotetaan pelkkää pintaa.
Mieluummin luon tunnelmaa ja hyvää oloa.

Paras arjen kauneus syntyy yksinkertaisista asioista.
Kiireettömyydestä, hyvästä ruoasta ja käytännöllisestä ympäristöstä.
Kun ostan kotiini uuden tuotteen, sen pitää edistää hyvinvointia.

Sain mahdollisuuden toimia Kodin Ykkösen Elämäni Koti -sivuston
vierasbloggaajana
elokuun ajan, jokaisena lauantaina.

Kun valitsin tuotteita kuvattavaksi ja käyttöön, pääsin samalla harjoittamaan arvojani.
Millä tuotteilla luon kotiini toivomaani tunnelmaa, ja millä kriteereillä valitsen tuotteet?

Tuotevertailujen jälkeen valinnoissani toteutuivat toivomani pelkistetty 

käytännöllisyys ja arjen pienet ylellisyydet.


Kuten tuore leipä aamupalapöytään 
vaivattomasti ja "leipomatta" -
käy linkistä kurkkaamassa miten se tapahtuu!

Linkki:
Tuore leipä aamupalapöytään!


::



This blog post in Finnish only




 

3 comments:

  1. Meillä oli vuosi sitten leipäkone ja käytimmekin sitä ahkerasti, kunnes kyllästyimme siihen, että leivän malli oli aina sama. Nyt on taas alkanut vähän houkuttaa tuollaisen koneen hankkiminen. Miten on, pystyykö tuolla leipomaan karkeampaakin leipää, entä ruisleipää mikä on herkkuani?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei Kristiina! Totta, leipäkoneessa leivän malli on aina sama, ja joku saattaa kokea, että leivän makukin on "aina sama". Toisaalta, perunakin maistuu aina perunalle, spagetti aina spagetille jne ;). Meillä leipäkone ei ole leivän ainoa lähde, vaan mukava lisä :). Eli käytän sitä joskus ahkerammin, joskus vähemmän. Olen laiska leipuri, ja itse tehtyä leipää meillä ei siis tule muuten kuin leipäkoneen kautta. Ja saan siitä hyvän fiiliksen, että on edes jollain tasolla itse tehtyä. Täysruisleipää koneella ei saa tehtyä, mutta sekoiteleipää kylläkin. Esim. Miedosti Hapan Hiivaleipä (1/3 Myllärin ruisleipäainesta, 2/3 vehnäjauhoja) joka siis sopii myös ajastettavaksi, eli voi
      herätä tuoreen leivän tuoksuun!

      Delete
    2. Ai niin, piti vielä lisätä: Itse en siis tee pelkkiä vehnäjauholeipiä, vaan käytän rouheista sämpyläjauhoa, ja lisään usein myös siemeniä, esim. pellavansiemeniä, seesamsiemenia jne.
      Näin leivästä tulee tosiaan ruokaisampi ja terveellisempi :)

      Delete

Thanks for commenting!
Kiitos kommentistasi!