Peilit // Mirrors
Peileillä saa kätevästi eloa ja mielenkiintoa tyhjälle seinänpätkälle.
Ne lisäävät tilan tuntua, ja tuovat valon välkettä.
Olohuoneen kahden peilin kollaasista olisi tarkoitus kasvattaa ainakin trio,
kunhan settiin sopiva osuu kohdalle. Pieni ovaali tai pyöreä versio voisi olla jees.

Lisäksi tapettiseinä kaipaa taulua, mutta sopivan kokoisen,
näköisen ja hintaisen löytäminen ei ole ihan helppoa.

Lisää ideoita peileillä sisustamiseen täällä.


::


Decorating with mirrors is a great way to get some light and
interest to dark and dull corners. I am slowly growing my mirror collage. 
Two mirrors looks a bit scarce, one or two more would probably be good.
More ideas on decorating with mirrors here.

8 comments:

 1. Peilit ovat kyllä kivoja lisäikkunoita, kunhan eivät monista mitään sekamelskaa :) Teille ne näyttää sopivan mainiosti! Mulla odottelee kaapissa Ikean kuusikulmaiset palapeilit. Pitäisi keksiä niihin joku uusi kiinnitystapa. Edellisen kerran irrotellessani peilejä tarroineen seinästä, meinasi lähteä koko seinä mukana. Jos saisi aikaiseksi laittaa jonkun levyn taustalle, saisi myös mukavaa kolmiulotteisuutta. Inspistä odotellessa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :) Tuo on kyllä totta, harkintaa peilien sijoittaminen toki vaatii, lopputulos voi olla kaikkea muuta kuin toivottu, jos näkymä peilistä ei toimi kokonaisuuteen nähden. Saas nähdä miten mun peilien käy, kun isken tuohon tapettiseinälle taulun! (kun se peilautuu myös tuohon isompaan peiliin) Tosin hakusessa jokin rauhallinen ja lempeä, joka ei pomppaa seinästä esille liikaa. Ikean kuusikulmaisia peiliejä katselin sillä silmällä pitkään, mutta en löytänyt niille sopivaa paikkaa. Taustalevylle laitettuna kuulostaa hyvältä, siitähän tulee silloin hieno peilitaulu!

   Delete
 2. Hei mistäs tuo teidän valkoinen pyöreä sohvapöytä on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pöytä on kierrätyslöytö, vanha uniikkikappale. On umpitammea, eli tosi jykevä. Maalasin sen kuitenkin valkoiseksi, koska tammi tuntui vähän "tunkkaiselta" tähän tilaan. Pöytä ollut aiemmalla omistajalla puutarhapöytänä, ja oli kosteudesta vääntynyt vähän miten sattuu. Joten saimme pöydän ilmaiseksi... Joskus onnistaa :)

   Delete
 3. Ihana blogi. Pidän todella tämän huoneen värimaailmasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sanna, kiva että tykkäät :). Huone on nyt värimaailmaltaan todella rauhallinen...ennen ollut kaikenlaisia kokeilua, on ollut turkoosia, puuteriroosaa jne..ei tuntunut oikealta, tämä on nyt hyvä

   Delete
 4. Hei! kauniisti nuo peilit toistavat tapettia, hauskan näköistä. Itsekin olen viime aikoina haaveillut peilistä olkkariin, mutta idean "myyminen" voipi olla hieman nihkeää miehelleni...hän kun joutuisi peilin kiinnittämään ja siirtämään peilin paikalla olevat valokuvat toiselle seinälle...hän ei oikein innostu näistä poraushommista sisustukseen liittyen:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos palautteestasi Lea :). Kuulostaa tutulta nuo poraushommat ;)...kyllä meillä mies tekee jos pyytää, mutta en halunnut jatkuvasti "kiusata" asialla, joten pyysin opettamaan, ja porailen nyt suurimman osan itse, ainakin taulut ym :)

   Delete

Thanks for commenting!
Kiitos kommentistasi!